Ana Sayfa Yaşam 9 Mart 2023 216 Görüntüleme

Adıyaman’da deprem! Çok sayıda ilden hissedildi! AFAD son depremler listesi

AFAD Merkez Binası’ndaki toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AFAD Başkanı Yunus Sezer ile bazı bakan yardımcıları katıldı. Toplantıda Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünün Türkiye’nin fay hatlarına ilişkin hazırladığı sunum eşliğinde genel deprem riskleri değerlendirildi. Deprem bölgesi içinde ve dışında bulunan depremzedelerin barınma ve sağlık ihtiyaçlarının ele alındığı toplantıda altyapı çalışmaları devam eden ve tamamlanan konteynerkentlerin üzerinde duruldu.

Mevcut hizmetlerin sürdürülebilmesi için bölgede görev yapan personelin sayısı ve kapasitesinin görüşüldüğü toplantıda, depremden etkilenen 11 il ve ilçelerinin altyapı durumu ve ihtiyaçları, konutların hasar tespitinde gelinen son aşama, depremzedelere sağlanan ödenek ve destekler ile yurt dışından gelen yardımlar masaya yatırıldı.

ALINTI KAYNAK: https://www.ahaber.com.tr/yasam/2023/03/09/adiyamanda-deprem-cok-sayida-ilden-hissedildi-afad-son-depremler-listesi

Yorumlar

kurtkoy escort marmaris escort escort konya escort konya beylikdüz escort istanbul escort ümraniye escort ataşehir escort kadıköy escort anadolu yakası escort bursa escort bursa escort ataşehir escort maltepe escort pendik escort kartal escort kadıköy escort ümraniye escort anadolu yakası escort escort istanbul ili escort istanbul escort bakrky escort mecidiyeky escort işli escort